Waar ben je naar opzoek?

Aanvraag

Helaas kunnen er voor dit jaar geen aanvragen meer worden gedaan.Kom zeker volgend jaar terug !

Er zijn veel kindjes in ons land die niet de magie van kerst kennen zoals het ze gegund is. Door de samenwerking met Voedselbank West-Friesland, Alkmaar en Langedijk kunnen we al veel kindjes bereiken. Maar er zijn zoveel meer kinderen die dit verdienen.

Het is niet makkelijk om deze kinderen te vinden. Gemeenten geven deze informatie uiteraard niet zomaar uit, maar steunen onze actie wel elk jaar.

Om toch iets te kunnen betekenen voor deze kinderen is het dit jaar mogelijk om een ‘speciale aanvraag’ in te dienen. Ken jij kinderen of een gezin dat een klein beetje magie verdient? Vul onderstaand formulier dan snel in. Het lijkt ons prachtig om op deze manier een nog grotere doelgroep te bereiken.

Alle speciale aanvragen zullen worden behandeld door het bestuur. Dubbele adressen voorkomen we door het gegeven dat we volledig inzicht hebben in de data van de Voedselbank. Je kunt je aanvraag indienen tot en met dinsdag 17 december 2019. Het kind moet woonachtig zijn in ons werkgebied

Speciale aanvraag indienen 

Een speciale aanvraag kan alleen worden ingediend door:

  • mantelzorgers
  • buddy’s
  • begeleiders
  • organisaties die zich bezighouden met kinderopvang, kinderscholing of kinderbegeleiding.

Het is helaas niet mogelijk om als ouder zelf een speciale aanvraag in te dienen.
Is een kind reeds aangesloten bij de Voedselbank? Dan ontvangt deze reeds cadeautjes met kerst en is een speciale aanvraag niet mogelijk.

Wat moet je doen?

Vul het formulier hieronder in. Vul bij de motivatie zoveel mogelijk informatie in die ons helpt bij de beoordeling. Als de speciale aanvraag is goedgekeurd ontvang jij als aanvrager op woensdag 18 of donderdag 19 december een tas voorzien van de naam van het kind en een aantal cadeautjes. Wij brengen dit naar het adres wat is opgegeven op het aanvraagformulier. Wij mailen of bellen vooraf of het tijdstip. Het mooiste zou natuurlijk zijn als deze cadeautjes onder de kerstboom liggen. 

Overige informatie

De cadeautjes worden geschonken door heel veel verschillende mensen. Deze zijn al ingepakt. Hoewel wij ons uiterste best doen, kunnen wij niet altijd goed beoordelen wat de inhoud van het cadeautje is. Wat we wel zeker weten is dat ze uit een goed hart komen van allemaal lieve mensen die graag een bijdrage wilde leveren. 

Privacy

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die wij ontvangen. Wij houden ons hierbij volledig aan de AVG wetgeving

Aanvraagformulier

We zijn heel erg benieuwd wat dit nieuwe initiatief gaat opleveren en kijken uit naar jouw speciale aanvraag.

 

Instagram

Deelnemers 2019

Speciale aanvraag

Ken je een gezin dat wel een beetje magie verdient? Dien dan een speciale aanvraag bij ons in.