Aanvraag

Er zijn veel kindjes in ons land die niet de magie van kerst kennen zoals het ze gegund is. Door de samenwerking met Voedselbank West-Friesland, Alkmaar en Langedijk kunnen we al veel kindjes bereiken. Maar er zijn zoveel meer kinderen die dit verdienen.

Het is niet makkelijk om deze kinderen te vinden. Gemeenten geven deze informatie uiteraard niet zomaar uit, maar steunen onze actie wel elk jaar. Om toch iets te kunnen betekenen voor deze kinderen is het dit jaar mogelijk om een ‘speciale aanvraag’ in te dienen. Ken jij kinderen of een gezin dat een klein beetje magie verdienen? Vul onderstaand formulier dan snel in. Het lijkt ons prachtig om op deze manier een nog grotere doelgroep te bereiken.

Alle speciale aanvragen zullen worden behandeld door het bestuur. Dubbele adressen voorkomen we door het gegeven dat we volledig inzicht hebben in de data van de Voedselbank. Je kunt je aanvraag indienen tot en met donderdag 15 december, 18:00 uur, 2022. Het kind moet woonachtig zijn in één van de 7 West-Friese gemeenten.

Speciale aanvraag indienen 

Een speciale aanvraag kan alleen worden ingediend door:

  • mantelzorgers
  • buddy’s
  • begeleiders
  • organisaties die zich bezighouden met kinderopvang, kinderscholing of kinderbegeleiding
  • Directie/ IB-er/Zorgteam van een basisschool

Het is helaas niet mogelijk om als ouder zelf een speciale aanvraag in te dienen.
Is een kind reeds aangesloten bij de Voedselbank? Dan ontvangt deze reeds cadeautjes met kerst en is een speciale aanvraag niet mogelijk.

Wat moet je doen?

Vul het formulier hieronder in of scan de QR-code hiernaast met jouw telefoon. Vul bij de motivatie zoveel mogelijk informatie in die ons helpt bij de beoordeling. Als de speciale aanvraag is goedgekeurd ontvang je 21 of 22 december een tasje met daarin cadeaubonnen van door ons geselecteerde (web)winkels waar de kinderen zelf (met hun ouders) een leuk cadeau voor onder de kerstboom kunnen uitzoeken.

Overige informatie

De cadeaubonnen worden geschonken door heel veel verschillende mensen. De waarde van de cadeaubonnen proberen wij zo eerlijk mogelijk te verdelen. We hopen ook dit jaar op allemaal lieve mensen die graag een bijdrage willen leveren.

Privacy

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die wij ontvangen. Wij houden ons hierbij volledig aan de AVG wetgeving

Aanvraagformulier

Vorig jaar zijn we voor het eerst begonnen met deze speciale aanvragen en hebben we heel veel gezinnen blij kunnen maken met cadeautjes voor onder de kerstboom

We zijn heel erg benieuwd wat dit initiatief dit jaar gaat opleveren en kijken uit naar jouw speciale aanvraag.

Sponsoren