Waar ben je naar opzoek?

Werkwijze

Puur for Kids zamelt cadeautjes in voor kinderen die dit goed kunnen gebruiken. Dit zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar.

Zo doe je mee!

Op verschillende locaties in West-Friesland en Alkmaar en omgeving worden er vanaf 6 december kerstbomen geplaatst. In die kerstbomen hangen kaartjes.

  1. Pak een kaartje uit de boom
  2. Koop een cadeautje voor een jongen/meisje in de leeftijdscategorie die op het kaartje staat
  3. Leg het cadeautje (met kaartje) terug onder de boom
  4. Stichting Puur for Kids zorgt ervoor dat alle cadeautjes op woensdag 19 december worden opgehaald en persoonlijk worden uitgedeeld vlak voor Kerstmis

Let op: Het gaat hier om nieuwe cadeautjes. Wil je graag tweedehands speelgoed doneren dan zijn er meerdere initiatieven in de regio waar je terecht kunt.

 

Naar de bioscoop!

Wat geef je kinderen in de oudere doelgroep 13-18 jaar? Dat is een lastige. Daarom hangen er in de boom ook ‘bioscoopkaartjes’. Als je dit kaartje uit de boom pakt kun je een donatie doen. Scan de QR-code met je telefoon of maak zelf een bedrag over naar Stichting Puur for Kids, IBAN NL22RABO0337697787 onder vermelding van ‘Bioscoopkaartje’.

In samenwerking met Van der Valk Hoorn en VUE Bioscoop Hoorn kunnen wij de bioscoopkaartjes inkopen voor € 7,- per stuk!

Je kunt uiteraard ook een donatie overmaken via onze website.

Kaartje of flyer downloaden

Geen tijd om een kaartje uit een boom te halen? Download het kaartje en/of onze flyer online door op onderstaande knop te klikken.

Instagram

Deelnemers 2019

Speciale aanvraag

Ken je een gezin dat wel een beetje magie verdient? Dien dan een speciale aanvraag bij ons in.