Waar ben je naar opzoek?

Nieuws

Hoe tof is het als een actie steeds meer draagvlak krijgt in de regio? Gestart in Hoorn en inmiddels uitgewaaierd door heel West-Friesland en omgeving Alkmaar en Langedijk merken we dat de actie Puur for Kids groeit als nooit tevoren.

Nieuwe initiatieven worden geboren en dragen bij aan het succes van de actie: Blije gezichten met Kerst. Zo worden er speeddate sessies georganiseerd en wordt onze naam verbonden aan een tof evenement waarbij een stukje van de opbrengst aan onze stichting wordt gedoneerd. Op deze pagina houden we je op de hoogte van initiatieven die bijdragen aan het succes van Puur for Kids

Puur for kids schenkt cadeautjes aan afgebrande voedselbank Woudenberg

Nadat wij het artikel lazen dat Voedsel- en kledingbank Woudenberg door een brand was getroffen en alle kwijt was, twijfelde wij geen seconde. 

 

 

Uitdelen bij de Voedselbank Hoorn - blog -

20 december waren we zelf aanwezig bij de Voedselbank Hoorn. Als ik om 11.30 aankom staat er al een hele rij. Het was even daarvoor gaan regenen. Mensen staan met capuchons op. Sommige hebben hun kinderen mee. Als ik langsloop voel ik hun schaamte. Ze kijken me ongemakkelijk aan. Ook ik ben ongemakkelijk. 

Instagram

Deelnemers 2019

Speciale aanvraag

Ken je een gezin dat wel een beetje magie verdient? Dien dan een speciale aanvraag bij ons in.