Sport- en Speltas

Sporten is belangrijk voor iedereen en een kind zou hier al op jonge leeftijd op een positieve manier mee in aanraking moeten komen. Sporten of een lidmaatschap van een vereniging is niet voor ieder gezin gemakkelijk te betalen.

Het streven van Puur for Kids is om is deze kinderen een Sport- en Speltas te geven met daarin attributen om sporten zo laagdrempelig te maken, zodat dit bijvoorbeeld ook thuis kan.

Sport- en Speltas aanvragen

Wil je een aanvraag doen voor een Sport- en Speltas? Dit doe je door het formulier in te vullen.

Let op, aanvragen kunnen alleen gedaan worden door vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties zoals IB’ers, curators, bewindvoerders, maatschappelijk werkers, zorg coördinatoren, jeugdhulpverleners, jeugd- en gezinsbegeleiders en WMO-consulenten.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Kermis Hoorn

Ontdek hoe de kermisexploitanten van Hoorn een fantastisch bedrag hebben ingezameld voor Puur for Kids. 

Lees meer

Sport en speltas

Sporten is belangrijk voor iedereen en een kind zou hier al op jonge leeftijd op een positieve manier mee in aanraking moeten komen. Helaas is dat niet de werkelijkheid. Ontdek wat wij hebben gedaan met ons project de sport en speltas. 

Lees meer

Paashaasactie van Rotary de Eenhoorn

Ontdek hoe Rotary de Eenhoorn een fantastisch bedrag heeft opgehaald voor Puur for Kids.

Lees meer

Kerstactie

De kerstactie van 2021 werd dit jaar volledig online uitgedragen. De website werd aangepast en voorzien van een webshop waar cadeaubonnen voor de kinderen kunnen worden gekocht. Daarnaast kon er uiteraard ook weer gedoneerd worden. Met deze donaties hebben wij ook cadeaubonnen aangeschaft voor de kinderen.

Lees meer

Actie 2021

Ook dit jaar kiezen wij ervoor om de kerstactie online in te zetten. We gaan de kids weer blij maken cadeaubonnen van bijvoorbeeld Stumpel, De Spellenhoorn of Kelcha. Je kunt de cadeaubonnen aanschaffen in onze webshop en bepaalt uiteraard zelf de waarde.

In de periode tussen Sinterklaas en Kerstmis zullen onze trouwe …

Lees meer

Andere wijze van cadeaus inzamelen en uitdelen

Het was vrij snel duidelijk. We kunnen onze actie in de kerstperiode niet uitvoeren zoals wij dat zo graag willen. Covid-19 is van invloed op onze hele maatschappij en zo ook op de wijze waarop onze stichting cadeaus inzamelt en uitdeelt aan de kinderen.

Lees meer

Puur for kids schenkt cadeautjes aan afgebrande voedselbank Woudenberg

Nadat wij het artikel lazen dat Voedsel- en kledingbank Woudenberg door een brand was getroffen en alle kwijt was, twijfelde wij geen seconde. 

 

 

Lees meer

Uitdelen bij de Voedselbank Hoorn - blog -

20 december waren we zelf aanwezig bij de Voedselbank Hoorn. Als ik om 11.30 aankom staat er al een hele rij. Het was even daarvoor gaan regenen. Mensen staan met capuchons op. Sommige hebben hun kinderen mee. Als ik langsloop voel ik hun schaamte. Ze kijken me ongemakkelijk aan. Ook ik ben ongemakkelijk. 

Lees meer

Een prachtige dag!

Gisteren om 08.30 uur sharp waren wij aanwezig in de loods bij Jos Bouwhuis Tuinen om alles klaar te zetten. Daar kwamen langzaam alle vrijwilligers binnengestroomd (in totaal maar liefst 40!) om daarna om 09.00 uur te starten met het ophalen van de cadeaus, te sorteren, in te pakken en de tassen te vullen voor maar li…

Lees meer

Kort interview met de Lions Markermeer

Tijdens het jaarlijkse etentje van de Lions Markermeer aka Loekie's kwamen wij met het bestuur langs om een presentatie te geven. Isabella heeft wat ons betreft staan schitteren met als doel om de Lions Markermeer inzicht te geven in onze actie en hen misschien wel te laten sponsoren. 

Lees meer

Verlanglijstje online

Het is voor sommige mensen lastig om een cadeautje te kopen voor kids tussen de 11 en de 13 jaar oud. Daarom hebben wij speciaal voor deze groep een verlanglijstje gemaakt.

Want naast een schenking voor een bioscoopbon kun je natuurlijk ook gewoon via bol.com een cadeautje kopen en die laten afleveren bij ons!

Lees meer

Joinuz joined us!

Enkele weken geleden werden wij benaderd door Joinuz, een detacheringsbureau uit Purmerend. Zij gaven aan graag bij te dragen aan onze actie. Natuurlijk waren wij super enthousiast. Gisteren ontvingen wij een mail.

Lees meer

Kort Interview met de directeur van Openbare school De Zonnewijzer

Bianca spreekt meMilco Rijs, directeur van Openbare Basisschool De Zonnewijzer. 

Lees meer

Art Of Automation helpt mee met Puur for Kids!

Wij ontvingen recent een telefoontje van Art of Automation. Een ICT bedrijf gevestigd in Hoorn met klanten in heel Nederland. Gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelverbindingen in de regio West-Friesland.

Ze wilde ons graag helpen. Ze hadden gelezen over de actie van Puur for Kids en gaven aan dat ze graag een …

Lees meer

Ons drukwerk ook digitaal beschikbaar

Vandaag is ons drukwerk naar SprintPrint gegaan om te laten printen. 

Zij printen posters in A3 formaat met informatie over de actie, flyers in A5 formaat en alle kaartjes voor de kids worden geprint.

Lees meer

Nieuwe deelnemers

Met trots kunnen wij mededelen dat er dit jaar een aantal nieuwe deelnemers zijn toegevoegd aan de deelnemerslijst. 

Wok van Pejo, en ook Puur optiek doet mee. 

Dit jaar is voor het eerst ook Grand cafe Restaurant 't Hop van de partij en hebben wij Sanaderm en By Meta mogen verwelkomen.

Lees meer

Nieuw logo en nieuwe website

Ons jongste bestuurslid Isabella van Suijdam werd uitgenodigd bij ipsis op kantoor om een presentatie te geven over Puur for Kids. Wij hoopte hiermee sponsoring binnen te halen en misschien wilde ipsis zelfs wel een site voor ons maken?

Lees meer
Kermis HoornSport en speltasPaashaasactie van Rotary de EenhoornKerstactieActie 2021Andere wijze van cadeaus inzamelen en uitdelenPuur for kids schenkt cadeautjes aan afgebrande voedselbank WoudenbergUitdelen bij de Voedselbank Hoorn - blog -Een prachtige dag! Kort interview met de Lions MarkermeerVerlanglijstje onlineJoinuz joined us!Kort Interview met de directeur van Openbare school De ZonnewijzerArt Of Automation helpt mee met Puur for Kids!Ons drukwerk ook digitaal beschikbaarNieuwe deelnemersNieuw logo en nieuwe website

Sponsoren