Actie 2021

Ook dit jaar kiezen wij ervoor om de kerstactie online in te zetten. We gaan de kids weer blij maken cadeaubonnen van bijvoorbeeld Stumpel, De Spellenhoorn of Kelcha. Je kunt de cadeaubonnen aanschaffen in onze webshop en bepaalt uiteraard zelf de waarde.

In de periode tussen Sinterklaas en Kerstmis zullen onze trouwe locaties u weer voorzien van kaartjes of flyers. Om jullie te informeren en natuurlijk te bewegen ook een cadeaubon te kopen voor de kids.

Wil je sponsor worden van dit project? Dat kan! Meld je dan aan via dit speciale formulier.

 

Onze actie zal dit jaar volledig online uitgedragen worden. De website is aangepast en voorzien van een webshop waar cadeaubonnen voor de kinderen kunnen worden gekocht. Daarnaast kan er uiteraard ook weer gedoneerd worden. Met deze donaties zullen wij ook cadeaubonnen aanschaffen voor de kinderen.  

In de week voor kerst zorgen wij ervoor dat deze cadeaubonnen bij de kinderen terecht komen. 

Uiteraard werken wij op de achtergrond aan nieuwe initiatieven, gericht op deze doelgroep. Zo willen we volgend jaar graag het ‘Schooltassen’ project introduceren en mag het ‘dagje uit’ ook niet ontbreken. Uiteraard alleen als de situatie rond Covid-19 dit toelaat. 

Op de hoogte blijven

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Sponsoren