Art Of Automation helpt mee met Puur for Kids!

Wij ontvingen recent een telefoontje van Art of Automation. Een ICT bedrijf gevestigd in Hoorn met klanten in heel Nederland. Gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelverbindingen in de regio West-Friesland.

Ze wilde ons graag helpen. Ze hadden gelezen over de actie van Puur for Kids en gaven aan dat ze graag een steentje bij willen dragen.

Vandaag hebben wij ze in levende lijve ontmoet. Een prachtig kantoor aan de Boedijnhof in Hoorn met dito medewerkers. Art of Automation gaat ons voorzien van prachtige gezinsspellen voor de kids in de regio en tevens vonden zij ons idee voor het ‘schoolpakket’ geweldig!

Trots zijn wij dat we zo’n mooie sponsor hebben! Op de website van Art of Automation lezen wij  ‘aandacht’, ‘samenwerken’ en ‘aanpak’. En dat klopt naar ons idee helemaal. Naast het leveren van prachtige cadeaus steken zij graag de handen uit de mouwen! Zij helpen ons mee met eigen personeel en auto’s om alle cadeautjes in te zamelen van de locaties, de tassen klaar te maken en deze te bezorgen!

 

Op de hoogte blijven

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Sponsoren