Een prachtige dag!

Gisteren om 08.30 uur sharp waren wij aanwezig in de loods bij Jos Bouwhuis Tuinen om alles klaar te zetten. Daar kwamen langzaam alle vrijwilligers binnengestroomd (in totaal maar liefst 40!) om daarna om 09.00 uur te starten met het ophalen van de cadeaus, te sorteren, in te pakken en de tassen te vullen voor maar liefst 579 kinderen.

Voorzien van een Google map kaart met daarop de route per vrijwillige chauffeur werden alle ophaal locaties aangedaan. En zo kwamen de chauffeurs steeds terug naar de loods. 

Rond 13 uur was alles binnen en dat kwam goed uit want vanaf 13.00 uur startte de middagploeg. Om 13.00 uur gingen alle aanvragers de deur uit. Deze werden afgeleverd bij de aanvragende organisatie of bij de gezinnen zelf. Ook hierbij maakte de chauffeurs gebruik van een vooraf opgemaakte route. 

Om 17.00 uur waren alle tassen klaar, de gezinsspellen voorzien van een prachtige cadeauverpakking en lagen de Bioscoopbonnen voor de kids van 14 jaar tot en met 18 jaar in een mooie gouden envelop klaar. 

Het was nog even spannend met de boeren op de weg, maar om 18.00 uur zijn er 2 busjes vertrokken naar resp. Langedijk en Alkmaar om aldaar alles af te leveren. Maar 1 bus bleek te klein dus heeft een vrijwilliger aangeboden om met nog eens een bus vol die kant op te rijden.

Vandaag om 15.00 uur komt Hoorn langs om de tassen alvast op te halen. Morgen om 12.00 uur zijn wij aanwezig bij de Voedselbank Hoorn om alle tassen uit te delen. 

Graag willen wij alvast even stilstaan bij alle lieve mensen die volledig belangeloos cadeautjes hebben geschonken of een bijdrage hebben gedaan voor Bioscoopbonnen.

Bij alle locaties die zich hebben ingezet om alle cadeautjes te verzamelen. 

Natuurlijk de sponsors die ons in de gelegenheid hebben gesteld om mooie gezinsspellen te kopen, maar ook om extra cadeautjes te kunnen kopen voor meisjes en jongens tussen de 12 en 13. 

De aanvragers die ervoor hebben gezorgd dat er totaal 159 kinderen blij zijn gemaakt met cadeautjes.

En dan de vrijwilligers die de hele dag in de weer zijn geweest om dit allemaal mogelijk te maken.

Een paar namen die echt even genoemd moeten worden zijn:

Vue Bioscopen
Junior Kamer West-Friesland (JCI)
Lions Markermeer (aka de Loekies)
Joinuz
Art of Automation

 

Op de hoogte blijven

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Sponsoren