Joinuz joined us!

Enkele weken geleden werden wij benaderd door Joinuz, een detacheringsbureau uit Purmerend. Zij gaven aan graag bij te dragen aan onze actie. Natuurlijk waren wij super enthousiast. Gisteren ontvingen wij een mail.

De directie van Joinuz heeft besloten om ons een groot bedrag te sponsoren en als klap op de vuurpijl met maar liefst 15 vrijwilligers te komen helpen op woensdag 18 december om cadeautjes op te halen, te sorteren en weer weg te brengen!  

Joinuz heeft een lekker leven filosofie. “Natuurlijk is een snelle auto best leuk. Net zoals een eigen huis. Mooie kleren. Toch - blijkt uit onderzoek – worden de meeste mensen blijer van dingen doen en beleven, dan van spullen.”

En….. Zo vullen zij aan: “Van kinderen verrassen met de kerst, worden wij pas echt blij!”

Met dit prachtige bedrag kunnen wij, samen met andere sponsoren, langzaam gaan dromen over een prachtig uitje voor deze groep kinderen, maar ook daadwerkelijk iets toevoegen als het gaat om een schoolpakket of andere benodigdheden voor specifiek deze groep kinderen.

Ondertussen staat Joinuz sinds vorige week in de top 50 van de vitaalste bedrijven van 2019! https://www.onvz.nl/werkgever/vitaalste-bedrijf/

Wij als bestuur zijn trots dat zij een beetje ‘bij ons horen’.

Kijk vooral ook even op hun site https://www.joinuz.nl/ ! 

Op de hoogte blijven

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Sponsoren