Kort interview met de Lions Markermeer

Tijdens het jaarlijkse etentje van de Lions Markermeer aka Loekie's kwamen wij met het bestuur langs om een presentatie te geven. Isabella heeft wat ons betreft staan schitteren met als doel om de Lions Markermeer inzicht te geven in onze actie en hen misschien wel te laten sponsoren. 

Bob Jansen, vice-voorzitter Lions Markermeer

Na de presentatie stelde wij kort een paar vragen aan de Vice-Voorzitter van de Lions Markermeer Bob Jansen.

Wat vonden jullie van de presentatie vorige week gegeven door 1 van onze (zeer jonge) bestuursleden?
Op een enthousiast wijze presenteerde Isabella de resultaten van Puur for Kids vanuit het verleden en de doelstelling voor de toekomst. Duidelijk en overzichtelijk.

Waarom hebben jullie besloten om mee te doen?    
Puur for Kids voldoet aan alle criteria waarbij de Loekies willen meedenken en werken. Een regionaal karakter voor een kwetsbare doelgroep. Dit past als een jas bij onze doelstellingen.

Welke andere acties hebben jullie eerder ondersteund? 
Wij hebben de afgelopen 5 jaar de Halve Maan gesponsord als club. Vorig jaar hebben wij voor een opvanghuis in Wijdenes mooie fietsen beschikbaar gesteld. Ook kregen de kinderen die daar 24/7 wonen een tv voor in de woonkamer en iPads om mee te kunnen leren. Vorig jaar en ook dit jaar hebben wij een Hollandse middag georganiseerd voor de mensen in de Westerhaven in Hoorn. 

Wat verwachten jullie van Puur for Kids de komende 3 jaar in combinatie met de financiële bijdrage van de Lions Markermeer? Wij verwachten vooral dat wij een toevoeging zijn op al jullie doelstellingen. Voor de komende 3 jaar is er een vaste financieele stroom die natuurlijk door jullie inzet alleen maar vergroot kan worden.

Hebben jullie nog tips of ideeën voor het bestuur van Puur For Kids?
Wellicht een samenwerking zoeken met een commissie vanuit de Loekies om door,  en inzet en een event organiseren meer middelen te kunnen genereren.

 

Op de hoogte blijven

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Sponsoren