Blije gezichten

En dan begint het logistieke proces. Het ophalen van alle cadeaus bij de locaties, het brengen naar de loods, het sorteren op geslacht en leeftijd, het her inpakken van cadeaus waar nodig en dan: vullen die tassen!

We zijn elk jaar weer trots en blij als de actie weer een groot succes is geweest en we de loods van Jos Bouwhuis Tuinen weer vol zien liggen met cadeaus. Wat een fantastisch gezicht is dat!

Maar helaas, zo zal het niet gaan dit jaar.. 

De aanwezigheid van Covid-19 heeft bepaald dat wij onze actie dit jaar volledig online inrichten, maar met hetzelfde doel als altijd: kinderen blij maken met een kerstcadeautje! 

 

De Disney tassen

2 jaar geleden kwam er een ouder echtpaar binnen bij 1 van de locaties waar een kerstboom staat. Ze hadden wel 8 prachtige tassen van Disney met daarin allemaal cadeautjes. Speciaal voor 8 kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

 

Lees meer

Meisje van acht

Elke december weer doneerde ik geld voor een organisatie die zich bezighoudt met medisch onderzoek. U kent ze wel: hartstichting, kankerbestrijding, nierstichting. Het waren geen wereldbedragen die ik doneerde, maar ik deed het telkens weer met de beste intentie.

Lees meer

Speciale aanvraag

Ken je een gezin dat wel een beetje magie verdient? Dien dan een speciale aanvraag bij ons in.