Waar ben je naar opzoek?

Blije gezichten

En dan begint het logistieke proces. Het ophalen van alle cadeaus bij de locaties, het brengen naar de loods, het sorteren op geslacht en leeftijd, het her inpakken van cadeaus waar nodig en dan: vullen die tassen!

We zijn elk jaar weer trots en blij als de actie weer een groot succes is geweest en we de loods van Jos Bouwhuis Tuinen weer vol zien liggen met cadeaus. Wat een fantastisch gezicht is dat!

In de dagen erna, als de pakketten bij de verschillende voedselbanken worden uitgedeeld, wordt eens te meer weer duidelijk waar we het voor doen.

Blije gezichten met Kerstmis; wie houdt er niet van…

De Disney tassen

2 jaar geleden kwam er een ouder echtpaar binnen bij 1 van de locaties waar een kerstboom staat. Ze hadden wel 8 prachtige tassen van Disney met daarin allemaal cadeautjes. Speciaal voor 8 kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

 

Meisje van acht

Elke december weer doneerde ik geld voor een organisatie die zich bezighoudt met medisch onderzoek. U kent ze wel: hartstichting, kankerbestrijding, nierstichting. Het waren geen wereldbedragen die ik doneerde, maar ik deed het telkens weer met de beste intentie.

Instagram

Deelnemers 2019

Speciale aanvraag

Ken je een gezin dat wel een beetje magie verdient? Dien dan een speciale aanvraag bij ons in.